عسل خوی

شهرستان خوی از دیرباز مهد پرورش زنبور عسل بوده و بهره وری بسیار مطلوبِ کندو‌های عسل این شهرستان باعث توسعه زنبورداری و تولید عسل در شهرستان خوی شده است. شهرستان خوی به لحاظ تولید عسل در رتبه نخست کشور قرار دارد و ۴۹ درصد عسل استان آذربایجان غربی و بیش از ۱۳ درصد عسل کشور در خوی تولید می‌شود.مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که عسل یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد ، ولیکن میکروب ها در معرض عسل نابود شده و اجساد آنها نیز به مرور از بین می رود. زیرا عسل حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است .

عسل ضد سرطان است - عسل قویترین آنتی بیوتیک طبیعی - درمان زخم و سوختگی با عسل - افزایش حافظه - درمان سرماخوردگی و سرفه - درمان بیخوابی - استفاده از عسل در به حداقل رساندن آلرژی های فصلی - حل و فصل مشکلات پوست سر و شوره سر -عسل و پیشگیری از دیابت و درمان زخم های دیابتی